Гранули лецитину, Fearn Natural Food, 454 г
- Кошерний
- Чудовий смак від природи!
- 97% фосфатидов
- Чудове джерело фосфатидилхоліну та ненасичених жирних кислот
- "Чи брали ви сьогодні лецитин?"
Гарантована свіжість і ефективність
Гранули лецитину від Fearn містять 97% фосфатидів, більше, ніж у будь-якому препараті з лецитином у продажу. Свіжість гарантується Fearn Natural Foods, лідерами у виробництві лецитину та сої вже понад 70 років.
Гранули лецитину від Fearn містять чистий лецитин. Завдяки високій якості цього продукту Fearn не потрібно додавати смакові або ароматичні добавки.
У багатьох продуктах від природи міститься трохи лецитину. Але через сучасні методи оброблення й очищення харчових продуктів велика його частина знищується.
Лецитин є важливою частиною нашого раціону. Він допомагає організму перетворювати жир на емульсію для легшого перетравлення. Також він допомагає в засвоєнні організмом інших потрібних компонентів раціону.
Гранули лецитину від Fearn містять багато фосфатидилхоліну та фосфатидинозитолу, забезпечуючи весь комплекс фосфатидів. Також вони є чудовим джерелом незамінних жирних кислот, включно з лінолевою кислотою.
Лецитини переважно складаються з жирів, жирних кислот, гліцерину, гліколіпідів і фосфоліпідів, холіну та ортофосфорної кислоти. Фізіологічно лецитини є антагоністами холестерину. Лецитин є активною речовиною гепатопротекторів, речовини, які є БАДами, але вважаються ліками від хвороб печінки. На основі лецитину виробляються препарати «Ессенціал Форте», «Ессенціалі Н», «Еслівер Форте». Лецитин найкращий друг печінки. Більша кількість лецитину в нашому організмі міститься саме в цьому органі — 65% від загального числа. Тому препарат лецитину призначається у разі будь-яких патологій печінки — гепатитів, ожиріння печінки, інтоксикацій, цирозів.
Значення лецитину для мозку визначається його важливістю для будівництва мембран нервових клітин і вироблення ацетилхоліну — найважливішого нейромедіатора, речовини, за допомогою якого відбувається передавання сигналів між нервовими клітинами.
У разі алкогольної інтоксикації лецитин також підтримає здоров'я печінки та знизить неприємні симптоми абстинентного синдрому (похмілля). Він активізує здатність організму чинити опір токсинам і стимулює вироблення жовчі, провокує активну регенерацію (відновлення) клітин печінки.
Лецитин, необхідний людям будь-якого віку у разі таких патологій:
• порушення роботи мозку, зниження уваги та пам'яті, нервові розлади та стики (у терапії вікових змін у літніх людей і в педіатрії);
• розсіяний склероз та інші захворювання, асоційовані з деменцією, що прогресує;
• генетичні патології (наприклад, хвороба Дауна, — у межах комплексної корекції деяких вроджених захворювань у дітей);
• атеросклероз;
• тромбоз;
• цукровий діабет;
• захворювання дихальної системи (від рецидивувальних ГРВІ та бронхітів до хронічної легеневої недостатності, астми та туберкульозу легень);
• дерматити та псоріаз;
• колагеноз (патологічні запальні зміни сполучної тканини);
• патології статевих залоз;
• хвороби печінки та жовчного міхура (поглинання печінки, токсикози різної етіології, зокрема алкогольні);
• вагітність, особливо період між 18 і 22 тижні, коли у плоду формується головний мозок, і лактація (як у інтересах дитини, так і для відновлення здоров'я матері) — після обов'язкової консультації з лікарем.
Крім того, лецитин захищає клітини вашого тіла від передчасного окиснення, сприяє транспортуванню поживних речовин із крові в клітини, перешкоджає появі надмірної ваги (зокрема і завдяки своїй здатності виводити надлишки холестерину з судин і тканин) і ниркових конкрементів (камін), покращує кровообіг, сприяє профілактиці захворювань шлунково-кишкового тракту. Лецитин застосовується в педіатрії та терапії дорослих — для лікування мультифакторних неврологічних, психологічних, урологічних симптомів (розлади сечовипускання), в купуванні кризових станів у дорослих і дітей (мігріні, підвищена збудливість, неврози, безсоння), у відновленні зору, загального тонусу, імунітету. Отже, ми з вами бачимо, не дарма лецитин називають системним продуктом: спектр його корисного застосування дуже широкий.
Лецитин являє собою складну суміш, що містить 65-75% фосфоліпідів разом із тригліцеридами та невеликою кількістю інших речовин. Основними фосфоліпідами, що містяться в соєвому лецитині, є фосфатидилхолін (19-21%), фосфатилітаноламін (8-20%), інозитол-місткі фосфатиди (20-21%) і фосфатидилсерин (5,9%).
Приймати одну або дві столові ложки на день.
Класть у: каші, йогурти, сир, морозиво та інші продукти.
Смішувати з: супами, приправами для салату, соусами, бульйонами, хлібом і випічкою.
Змішувати міксером: з овочевими та фруктовими соками одну-дві хвилини.
Порція: 2 ч. лож. (15 г) | ||
Amount Per Serving | % Daily Value | |
Calories | 110 | |
Calories from Fat | 72 | |
Total Fat | 8 g | 12% |
Saturated Fat | 2 g | 10% |
Trans Fat | 0 g | |
Monounsaturated | 1 g | |
Polyunsaturated | 5 g | |
Cholesterol | 0 g | |
Sodium | 2 mg | 0% |
Total Carbohydrates | less than 1 g | 0% |
Protein | 0 g | |
Calcium | 21 mg | 0% |
Iron | 1 mg | 6% |
Calories per gram: Fat 9 · Carbohydrates 0 · Protein 0 | ||
Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. | ||
Choline | 450 mg | * |
Linoleic Acid | 4350 mg | * |
Linolenic Acid | 900 mg | * |
Phosphatidylcholine | 3450 mg | * |
Phosphatidylethanolamine | 3000 mg | * |
Phosphatidylinositol | 2100 mg | * |
Phosphatidic Acid | 1200 mg | * |
Phosphorus | 450 mg | * |
Potassium | 240 mg | * |
Vitamin E | 1 IU | ** |
Thiamine | ** | |
Riboflavin | ** | |
Niacin | ** | |
Vitamin B12 | ** | |
Folic Acid | ** |
Основні | |
---|---|
Вага | 454 г |
Виробник | Fearn Natural Food |
Країна виробник | США |
Склад | лецитин |
- Ціна: 1 235 ₴